Νέες λεπτομέρειες και στοιχεία για την υπόθεση της 22χρονης κοπέλας που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι, την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας πέσει θύμα ομαδικού βιασμού έρχονται στο φως. 

Ads

Η κοπέλα που βρέθηκε ημιθανής στην άκρη του δρόμου ευτυχώς συνήλθε από το κόμμα. Οι συγγενείς της την αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και βρέθηκαν δίπλα της. «Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις εδώ. Σας είδα στο όνειρο μου, εσένα και τον μπαμπά», φέρεται να είπε η κοπέλα όταν συνήλθε. 

Σημειώνεται ότι η μητέρα της έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία και εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι κάτι είχε συμβεί στην κόρη της αφού δεν είχαν συχνές επαφές. 

«Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε 3 – 4 φορές στο τηλέφωνο, γι’ αυτό δεν την αναζήτησα στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Ads

«Ήμουν στο σαλόνι, ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου βλέπω τη φωτογραφία της κόρης μου στην τηλεόραση. Και είπα αμέσως αυτό είναι το παιδί μου. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά η κόρη μου».

Η 22χρονη κοπέλα συνήλθε από το κώμα μετά από έξι ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Είναι ελληνικής καταγωγής και ζούσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, με τον 8χρονο αδελφό της. 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα δεν έδινε σημεία ζωής στην οικογένειά της, για αρκετές ημέρες. Πριν από 4 μήνες είχε φύγει ξανά από το σπίτι της και εντοπίστηκε να περιπλανιέται στο Πεδίον του Άρεως.

Επιπλέον, είχε επιχειρήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της για να εξασφαλίσει τη δόση της. Δεν είχε υπολογίσει όμως ότι θα ήταν μέσα ο ξάδερφός της, που τη μάζεψε και την επέστρεψε στο σπίτι της.

Νοσηλεύτηκε κάποιες μέρες στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όμως την περασμένη Τετάρτη το έσκασε ξανά, με τραγικά αποτελέσματα αφού άγνωστοι τη βίασαν και την πέταξαν στον  δρόμο. 

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων, από το DNA που έχουν πάρει από τα ρούχα και τα νύχια της κοπέλας, που ίσως δείξουν την ταυτότητα των δραστών.