Ο δικηγόρος της 40χρονης Όλγας, Λουκάς Προυσανίδης,  η οποία πέθανε χθες στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αναμένεται να καταθέσει μήνυση στον 47χρονο πρώην σύντροφο της για ανθρωποκτονία από πρόθεση και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ.

Ads

Η 40χρονη είχε ξυλοκοπηθεί από τον σύντροφό της στο σπίτι τους και υπέστη εγκεφαλικές κακώσεις που είχαν προκαλέσει απώλεια ομιλίας και αδυναμία να αυτοεξυπηρετηθεί. Για 19 μήνες ήταν, αρχικά, σε κώμα και στη συνέχεια έμεινε καθηλωμένη σε κέντρο αποκατάστασης προσπαθώντας να αρθρώσει κάποιες λέξεις και να κινηθεί.

Ο 47χρονος δράστης της επίθεσης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευή του είχε πει: «Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του, δεν άπλωσε για πρώτη φορά το χέρι του. Χτύπησε ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο! Τα χτυπήματα αυτά δεν έγιναν με τρία χαστούκια».

Ads