Πέθανε η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και δάσκαλο του τζούντο στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο του 2022.

Ads

Η γυναίκα μετά τον ξυλοδαρμό νοσηλεύτηκε για καιρό στον «Ευαγγελισμό» και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω», πέθανε ενώ βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης δίχως να μπορεί να μιλήσει ή να κινηθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Ωστόσο, δεν χορηγήθηκε στον 47χρονο αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος στην απολογία του, αφού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, απέδωσε τον ξυλοδαρμό της 41χρονης σε χρήση αλκοόλ και χασίς που είχε κάνει την επίμαχη μέρα και στον θυμό του όταν το θύμα τού αποκάλυψε πως έχει και άλλη σχέση.

Ads

Η ανάρτηση του Συλλόγου

Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι …..μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογένεια της συνδημότισσας και φίλης Όλγας !

– Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε

Τελικά φαίνεται πως η στήριξή μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητό μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –

γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!