Στην Μονάδα Εντατικής του «Ευαγγελισμού» δίνει μάχη για τη ζωή της η 40χρονη, την οποία τραυμάτισε μέχρι αναισθησίας στο κεφάλι, το πρόσωπο και το θώρακα ο 46χρονος σύντροφός της που καταζητείται.

Ads

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από τον «Ευαγγελισμό» ακόμη και γιατροί σοκαρίστηκαν από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη η 40χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή γα να αφαιρεθούν αιματώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αιμόφυρτη, ενώ αργότερα  ενημέρωσε το συγγενικό της περιβάλλον ότι πρέπει να την παραλάβει το ΕΚΑΒ, από το διαμέρισμα επί της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη.

Ο ύποπτος καταζητείται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το 2015 στο Άργος, είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, η οποία ήταν ανήλικη και δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Ads

«Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης. Χτύπησε τη σύντροφό του. Χαροπαλεύει η γυναίκα. Ντρέπομαι γι’ αυτόν, να σαπίσει στη φυλακή», έγραψε η κόρη του 46χρονου σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει ότι ο πατέρας της κινείται με όχημα μάρκας KIA χρώματος ασημί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε και δεύτερο γάμο.