Η Ασφάλεια Κορίνθου και Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιοποιώντας στοιχεία, όπως οπτικό υλικό και κρίσιμες μαρτυρίες , έχουν καταλήξει στις ταυτότητες των δυο υπόπτων  για τη ληστεία μετά φόνου, το πρωί του περασμένου Σαββάτου στους Αγίους Θεοδώρους ,με θύμα την άτυχη 73χρονη.

Ads

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ρομά, που μετά τη δολοφονία  έχουν εξαφανιστεί από τα σπίτια τους και από μέρη που σύχναζαν.

Ένα στοιχείο που βοήθησε τους αστυνομικούς ήταν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, που κατέγραψαν το ασημί αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζεται ένα ασημί ΙΧ , που ανήκει σε γυναίκα και είχε βρεθεί στα Μέγαρα, μετά το συμβάν, για να διαπιστωθεί αν τελικά είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι. Υπενθυμίζεται ότι επιτέθηκαν στη γυναίκα έξω από το σπίτι του θύματος  για να της αρπάξουν την αλυσίδα από το λαιμό.Στη συνέχεια την παρέσυραν και τη σκότωσαν με το αυτοκίνητο.

Ads

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων είναι σε εξέλιξη σε Αττική και Κορινθία και σε καταυλισμούς Ρομά στις περιοχές αυτές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους υπόπτους έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και ληστείες.