Μια ηλικιωμένη γυναίκα χτύπησαν και σκότωσαν με το όχημα που οδηγούσαν δυο ληστές αφού πρώτα επιχείρησαν να την ληστέψουν. 

Ads

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Σύμφωνα με το korinthostv, η γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν άκουσαν κάποιες φωνές από το δρόμο, «κυρία, κυρία…». Η 77χρονη πλησίασε προς το αυτοκίνητο. Οι άγνωστοι την άρπαξαν από την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό σέρνοντας μαζί τους την γυναίκα. Έπεσαν όμως σε αδιέξοδο αφήνοντας πίσω τους την γυναίκα λιπόθυμη στο δρόμο. Οι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πέρασαν με το αυτοκίνητό τους πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας συνθλίβοντάς την και κατόπιν ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής. 

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι δράστες επιχείρησαν να μπουν στην οικία της. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι ληστές να προσπαθήσουν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους. Όταν εκείνη προσπάθησε να τους εμποδίσει, την χτύπησαν με το αυτοκίνητο, και εξαφανίστηκαν.  

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών.

Ads