Λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση της αυτοκτονίας 29χρονου στην Γλυφάδα μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φάινεται ότι χτυπούσε την 23χρονη σύντροφό του σε είσοδο πολυκατοικίας και αστυνομικοί που περνούσαν από την περιοχή άκουσαν τυχαία φωνές από τους γείτονες, οι οποίοι φώναζαν την φράση «κάποιος την σκοτώνει».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο 29χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμα και κλειδώθηκε και απειλούσε να ανατιναχθεί με μπουκάλα υγραερίου, όπως αναφέρει το MEGA. Με τους αστυνομικούς να ζητούν γνώμη εισαγγελέα και να επιχειρούν έπειτα έφοδο.

Την υπόθεση, παράλληλα, είχε αναλάβει διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Ads

Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα βρήκαν τον άνδρα με μια σφαίρα στο κεφάλι, από πιστόλι Glock, το οποίο κατείχε παράνομα. Σημειώνεται ότι ο δράστης αναζητούνταν ήδη από τις Αρχές, γιατί είχε προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη, ενώ είχε υποχρέωση παρουσίας στο Α.Τ. της περιοχής.

Η 23χρονη με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης οδηγήθηκε στο ΑΤ όπου έδωσε κατάθεση και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 29χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.