Με 0,10 ευρώ την ημέρα μαθαίνεις την αλήθεια, στηρίζεις την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και γεμίζεις…δώρα. Γίνε συνδρομητής από 2,99 ευρώ το μήνα.

Ads

Tα έσοδα από τις συνδρομές επενδύονται στη δημοσιογραφική έρευνα, στον εμπλουτισμό της θεματολογίας, στην περαιτέρω ανάλυση και τις νέες συνεργασίες.

Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr και δες αναλυτικά τα προνόμια των μελών της κοινότητάς του, κάνοντας κλικ εδώ

Με τη συνδρομή αποκτάτε ελεύθερη πρόσβαση στα κλειδωμένα θέματα και αποκλειστική συμμετοχή σε κληρώσεις για εισιτήρια παραστάσεων, ταινιών, συναυλιών και άλλων δώρων.

Ads

Γίνετε συνδρομητής επιλέγοντας το πακέτο των 6 μηνών (27 ευρώ) και αποκτήστε δωρεάν και τα βιβλία του Σ. Κούλογλου “Η Κενή Διαθήκη του Μωυσή», «Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;», «Γιατί μαμά είναι κακιά η ακροδεξιά;» και το λεύκωμα του Γ. Δερμεντζόγλου «Ερωτήσεις Κρίσεων».

Επιλέγοντας το πακέτο των 12 μηνών (48 ευρώ) απόκτησε δωρεάν το  βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου «Μαρτυρίες για τον Εμφύλιο και την Ελληνική Αριστερά». Η νέα έκδοση είναι εμπλουτισμένη με το «Ημερολόγιο των παθών μου», που κρατούσε το 1951 η Μαρία Νικολαϊδου-Κούλογλου.

Επίσης το λεύκωμα του Γ. Δερμεντζόγλου «Ερωτήσεις Κρίσεων» και τα δύο βιβλία του Στέλιου Κούλογλου («Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;», «Γιατί μαμά είναι κακιά η ακροδεξιά;»).

Το βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου «Μαρτυρίες για τον Εμφύλιο και την Ελληνική Αριστερά»

Φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν για χρόνια, βρέθηκαν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, πρόθυμοι να θυσιαστούν για τις ιδέες τους και το κόμμα. Τι σκέφτονται σήμερα μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και του κομμουνισμού.

Το βιβλίο «Μαρτυρίες για τον Εμφύλιο και την Ελληνική Αριστερά» του Στέλιου Κούλογλου ξετυλίγει την ιστορία της Ελλάδας τον 20ο αιώνα, μέσα από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που ενεπλάκησαν – άμεσα ή έμμεσα – στο έπος, την προδοσία και την τραγωδία της ελληνικής Αριστεράς και του Εμφυλίου.

Kαταθέτουν τη μαρτυρία τους οι: Γιάννης Αγγέλου, Τάκης Αγκαβανάκης, Πέτρος Ανταίος, Στέλιος Γιατρουδάκης, Γιάννης Δαμιανίδης, Πάνος Δημητρίου, Ανδρέας Ιωσήφ, Λίλιαν – Καλαμάρο – Black, Λυκούργος Καλλέργης, Σταύρος Κασιμάτης, Νίτσα Κότσιφα – Τζανταλία, Λεωνίδας Κύρκος, Τάκης Λαζαρίδης, Φώφη Λαζάρου, Γιάννης Μαρίνος, Λευτέρης Μαυροειδής, Βασίλης Νεφελούδης, Ζωζώ Νικηφορίδη, Όλια Νικηφορίδη, Έλλη Πάπα, Δημοσθένης Παπαχρήπου, Μαρία Ρεζάν, Σταμάτης Σκούρτης, Κατίνα Τεντά – Λατίφη, Γρηγόρης Φαράκος, Σεργκέι Χρουστόφ, Λεωνίδας Τζεφρώνης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.