Έντονη ανησυχία επικρατεί στις αρχές για το ενδεχόμενο ξεσπάσματος βεντέτας στον Μυλοπόταμο Κρήτης μετά την άγρια δολοφονία του 22χρονου το απόγευμα της Κυριακής από 44χρονο συγχωριανό του.

Ads

Μιλώντας στο Mega ο αδελφός του θύματος δήλωσε: «Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά».

«Δέκα χρόνια τους παλεύω. Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε:  «Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω».

Σύμφωνα με τον αδερφό του δολοφονημένου 22χρονου, από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα πέντε. «Δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα[…] Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα» συνέχισε ο ίδιος.

Ads

Το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο Κρήτης παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό, με ισχυρές δυνάμεις να βρίσκονται έξω από τα σπίτια, τόσο του θύματος όσο και του δράστη, που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο.

«Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα»

Παράλληλα, μέλη της οικογένειας του θύματος ζητούν από τους συγγενείς του 44χρονου να φύγουν από το Αργουλιό.

«Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο αλλά τη γλίτωσε και τώρα με 3 σφαίρες τον στείλανε στον τάφο», λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα του δολοφονημένου 22χρονου.