Για «απερίγραπτη σπέκουλα στο όνομα των νεκρών» κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος σε ένα ποστ που διακινήθηκε, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές σε Κινέτα, Πεντέλη, Νέο Βουτζά και Μάτι.

Ads

«Γνωστά τρολ της ακροδεξιάς» σύμφωνα με τον Π. Πολάκη χρησιμοποίησαν μια ανάρτησή του από τον Αύγουστο του 2017 και το παρουσίασαν ως νέο, προκειμένου να του επιτεθούν ενώ κάποιοι χρήστες «το αναπαρήγαγαν – ως σημερινό – είτε από άγνοιά τους, είτε (το χειρότερο) εσκεμμένα», όπως ο ίδιος καταγγέλλει.

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Ο πολίτικος κατήφορος ορισμένων δεν έχει τέλος. Από το πρωί τα γνωστά τρολ της ακροδεξιάς χρησιμοποιούν την παρακάτω ανάρτηση που είχα ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ και η οποία καυτηρίαζε τον τρόπο προβολής από το ΣΚΑΙ των πυρκαγιών στη Ζάκυνθο, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΧΘΕΣΙΝΗ!!!!! αρχίζοντας μια απερίγραπτη σπέκουλα στο όνομα των νεκρών!!!!

Ads

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ…. για άλλη μια φορά αποδεικνύετε πως το μόνο που σας νοιάζει είναι η λάσπη για να ξαναγυρίσετε στην εξουσία και στο κλέψιμο. ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ!!!

ΥΓ Τα ίδια έκαναν με αντίστοιχη ανάρτηση σε λογαριασμό πλαστογραφημένο στο τουίτερ ,το οποίο ως γνωστό ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!!!!!.

image