Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Ads

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει τραμπούκικη και προβοκατόρικη συμπεριφορά, την οποία «περιφέρει στα κανάλια».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τότε ρώτησε «μου κάνετε παρατήρηση;». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε καταφατικά «ναι, σου κάνω παρατήρηση», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητάει τον λόγο, λέγοντας  «τι είστε; δεκανέας; λοχαγός;».

Τότε, ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «μαύρες σακούλες» με λεφτά. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον ρώτησε «καλά δεν ντρέπεστε λίγο».

Ads

«Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνατε», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η κατηγορία οδήγησε στην έκρηξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου που είπε στον Γιώργο Κουμουτσάκο: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Αλήτη; Που θα μου πεις ότι τα έπαιρνα;».

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό, ωστόσο διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν κατηγόρησε προσωπικά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Όμως, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επέμεινε, ενώ του είπε ότι θα τον μηνύσει.

«Θα τη λάβεις (σ.σ. τη μήνυση) αύριο το πρωί», του είπε χαρακτηριστικά.

Το απόσπασμα