Μία εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης και οι έρευνες φαίνεται ότι μετατοπίζονται σε άλλη κατεύθυνση, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα στοιχείο.

Ads

Από την ημέρα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της και τα προσωπικά της αντικείμενα στη γέφυρα, οι υποψίες όλων στράφηκαν στη λίμνη. 

Έτσι, οι τοπικές Αρχές, αλλά και εθελοντικές ομάδες, ξεκίνησαν έρευνες στην τεχνητή λίμνη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 48χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τη γέφυρα, λόγω σημειώματος που είχε αφήσει.

Τις τελευταίες ώρες, νέα σενάρια αρχίζουν και εξετάζονται από τις Αρχές, καθώς τα βίντεο από τα drone από το εσωτερικό της λίμνης, άλλαξαν εντελώς την εικόνα που είχαν οι Αρχές για τον βυθό.

Συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Ads

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 48χρονη δεν βρίσκεται στη λίμνη, και έπειτα θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή. Αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία.