Έκπτωση 20% θα δικαιούνται από εδώ και πέρα οι άνεργοι και οι πολύτεκνοι, στα εμπορικά καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Συμμετέχω», απλά με την επίδειξη της κάρτας τους. Η έκπτωση δεν θα ισχύει για τα σουπερμαρκετ και τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ads

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, που δόθηκε με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ο υπουργός εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος , σχολιάζοντας τη μη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουπερμαρκετ και των μέσων μεταφοράς ότι κάλεσε τους εκπροσώπους τους στο διάλογο, αυτοί προσήλθαν, αλλά δεν συμμετείχαν τελικά στο πρόγραμμα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ από τη μεριά του ανακοίνωσε ότι θα αναρτηθούν σχετικά διαφημιστικά πόστερ στα καταστήματα, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό.

Στο μεταξύ, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι να αυξηθούν μέχρι το 2015 κατά δύο χρόνια.

Ads