Με νεύρα και ένταση εκ μέρους των κυβερνητικών αξιωματούχων πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιώργου Γεραπετρίτη στις εγκαταστάσεις του σταθμού του ΟΣΕ στη Λάρισα.

Ads

Όταν δημοσιογράφος ρώτησε «το ανθρώπινο αυτό λάθος θα μπορούσε να διορθωθεί αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που έχει πάψει να λειτουργεί από το 2019;», ο Γιώργος Γεραπετρίτης εκνευρισμένος και κουνώντας το χέρι είπε σε έντονο τόνο «τηλεδιοίκηση είναι αυτό κύριε!».

Ο υπουργός αρχικά δεν επέτρεψε να γίνουν ερωτήσεις από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του υπό κατασκευή πίνακα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη.

Ο ίδιος, προσπάθησε να παρεμποδίσει και τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις προς τον κ. Τερεζάκη με τη δικαιολογία ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η παρουσίαση, ενώ κατηγόρησε δημοσιογράφο που έκανε ερωτήσεις ότι προσπαθεί να εξάγει κάποιο συμπέρασμα, αφήνοντας υπονοούμενα.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεραπετρίτης δεν επέτρεψε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με σιδηροδρομικό δυστύχημα και την τηλεδιοίκηση λέγοντας ότι «είμαστε σαφείς».