Για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς σε βάρος της συζύγου του και του γιου του είχε συλληφθεί το 2017 ο 62χρονος που έπεσε νεκρός, από τον 35χρονο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στο Περιστέρι.

Ads

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ίδιο συνέβη και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ο 62χρονος επιχείρησε να χτυπήσει τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Αυτό φαίνεται πως στάθηκε για την επίθεση 35χρονου, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του.

Στη συνέχεια, ο 35χρονος κάλεσε την άμεση δράση και είπε: «σκότωσα τον πατέρα μου».

Ads

«Χτύπαγε τη μητέρα μου. Ήθελα να τη σώσω»

«Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου… Την χτύπαγε. Ήταν βίαιος απέναντι σε όλους μας», ήταν τα πρώτα λόγια του πατροκτόνου στους αστυνομικούς.

Ο 35χρονος ζούσε στο ίδιο σπίτι με τους γονείς του. Η οικογένεια έχει καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν και έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Τραυματισμένος από το ίδιο μαχαίρι ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς. Αρχικά μεταφέρθηκε για ράμματα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής και από εκεί στον Εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.