Αιφνιδιαστικούς ελέγχους πραγματοποιεί η αστυνομία σε συνδέσμους οπαδών σε όλη την Αττική. Στόχος, να κάνουν εκτεταμένες έρευνες που συνδέονται με τα πρόσφατα περιστατικά βίας, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό, το μαχαίρωμα και την απόπειρα βιασμού μιας 22χρονης κοπέλας, οργανωμένης οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκανς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. 

Ads

Η «σκούπα» της ΕΛΑΣ πραγματοποιείται σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Τάξης και της Ασφαλείας, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν πολεμοφοδίων και τον εντοπισμό τυχόν προσώπων που απασχολούν.

Έφοδοι έχουν πραγματοποιηθεί συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στην Λ. Αλεξάνδρας, του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και της ΑΕΚ, στον Άγιο Δημήτριο αντίστοιχα.

Ads

Τα περιστατικά βίας μεταξύ χούλιγκαν έχουν προβληματίσει έντονα τις Αρχές, μετά και τη βάναυση επίθεση εναντίον της 22χρονης, που απαθανατίστηκε μάλιστα σε βίντεο από τους ίδιους τους δράστες.

Για το γεγονός έκανε αναφορά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στη Βουλή ενώ προγραμματίστηκε συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τα τελευταία κρούσματα οπαδικής βίας και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.