Πέντε άτομα φαίνεται ότι βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών που αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας του 23χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4).

Ads

Στα βίντεο από τα καταστήματα έχουν καταγραφεί τα πρόσωπα αυτά, τα οποία φαίνεται ότι έχουν τον βασικό ρόλο στην δολοφονία του 23χρονου.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στο Μαρούσι / Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική συμπλοκή – Πλήγμα από μαχαίρι φέρει ο νεκρός

Επίσης, βλέποντας και ξαναβλέποντας τις εικόνες οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν μαχαίρια και τα χρησιμοποίησαν την ώρα της συμπλοκής.

Ads

Ωστόσο κανένα από τα φονικά όπλα δεν έχει βρεθεί και εκτιμούν ότι όσοι τα είχαν στην κατοχή τους ή φρόντισαν να τα ξεφορτωθούν ή τα πήραν μαζί τους καθώς έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο λόγος που έγινε η συμπλοκή

Άγνωστος παραμένει και ο λόγος της συμπλοκής με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν γνωστοί και στο παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί και πάλι.

Όσον αφορά στους τραυματίες ο 23χρονος, ο οποίος είναι οπλίτης του Μηχανικού του Στρατού, μεταφέρθηκε στο «401» Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ ο 26χρονος στο ΚΑΤ όπου θα υποβληθεί και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση.