«Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, αυτό να πάθουνε και αυτές» δήλωσε ο πατέρας της 22χρονης Φαίης της κοπέλας που δολοφονήθηκε και βρέθηκε το πτώμα της στην Κυψέλη τυλιγμένο με πάπλωμα, για την δολοφονία της οποίας έχουν συλληφθεί η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της.

Ads

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του Open ανέφερε πως δεν πρόκειται να δείξει οίκτο στους υπεύθυνους για τον θάνατο του παιδιού του και τονίζει πως «όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, αυτό να πάθουνε και αυτές».

Σε ερώτηση εάν είχε δείγματα ο ίδιος πως το κορίτσι κακομεταχειριζόταν με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, αναφέρει: «Όχι με τέτοιο τρόπο. Πάντα τσακωνόντουσαν».

«Δεν μου είχε πει ότι την χτυπούν» πρόσθεσε.

Για τις εικόνες που φαίνεται η Φαίη χτυπημένη λέει: «Αυτές τις φωτογραφίες μου τις είχε στείλει η σπιτονοικοκυρά, μαζί με ένα χαρτί στο οποίο είχαν πάει στον Ευαγγελισμό και μου είχαν πει πως είναι από τροχαίο. Εγώ δεν το πίστεψα φυσικά αλλά δεν μπορούσα να κάνω γιατί και η ίδια το αρνείτο. Μου έλεγαν ότι την χτυπήσανε στο Κολωνάκι. Όχι, δεν μου είχε πει ότι το χτυπούν».

Ads

Επιπλέον, όπως αποκάλυψεδεν ήξερε ότι είχε κι άλλο εγγόνι και ανέφερε ότι «Εγώ το έμαθα για το τρίτο παιδί όταν πήγα να βγάλω ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στον δήμο».

Όπως τονίζει ο πατέρας: «Το πρώτο που ήθελα είναι να συλληφθούν οι δολοφόνοι του παιδιού. Αυτό που από την αρχή επιδίωκα. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα και το άλλο μου το παιδί αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί αφαίρεσαν ζωή».