Η 23χρονη κατηγορούμενη αδερφή της εγκύου που βρέθηκε νεκρή και σκεπασμένη με πάπλωμα στην Κυψέλη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της, φέρεται να ομολόγησε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας τη δολοφονία.

Ads

Η αδερφή του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας της ομολόγησε τη δολοφονία της Φαίης, υποστηρίζοντας ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Επιπλέον, φαίνεται ότι ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενη σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τόνισε ότι οι άλλες δύο κατηγορούμενες δεν είχαν καμία ανάμειξη στο έγκλημα, πράγμα που όμως δεν φέρεται να συνάδει με τα αποτελέσματα και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε συμμετοχή στην ανθρωποκτονία.

Ads

Μάλιστα, η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι υπεραγαπούσε το θύμα και ότι ποτέ δεν της έκανε κακό, ενώ η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή στην ανθρωποκτονία της κόρης της.