Εκδήλωση με θέμα την υπόθεση Νovartis πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη με τη Βουλευτή Δώρα Αυγέρη και τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου.

Ads

Η εκδήλωση με τίτλο «Δημοκρατία χαμένη στη μετάφραση» αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την  έκδοση του απαλλακτικού βουλεύματος για όλους τους εμπλεκόμενους στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Η Δώρα Αυγέρη, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Γιάννα Παπαδάκου, δημοσιογράφος-ερευνήτρια του σκανδάλου,  θα μιλήσουν και θα συζητήσουν με το κοινό στην εκδήλωση που διοργανώνει η Οργάνωση Μελών Πυλαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

image

Στην εκδήλωση αναμένεται να αναλυθεί επαρκώς η πορεία της δημοσιογραφικής αποκάλυψης και της δικαστικής διερεύνησης του σκανδάλου της Novartis, όσα έχουν γίνει στη διάρκεια των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που στήθηκε για την υπόθεση, και με βάση το πόρισμα της οποίας, η υπόθεση παραπέμφθηκε ως «σκευωρία» στη Δικαιοσύνη. Τελικά, μετά  βούλευμα του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου που απαλλάσσει τους Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη και τους επίκουρους εισαγγελείς καθώς επίσης και τους δημοσιογράφους που ερεύνησαν την υπόθεση, το πολιτικό θερμόμετρο έχει εκτοξευτεί και η αντιπαράθεση έχει πάρει νέες διαστάσεις.

Ads

«Όσα δεν έδειξαν, όσα συγκάλυψαν, όσα διαστρέβλωσαν.  Η σκευωρία της “σκευωρίας”!»  αναφέρει η Βουλευτής Δώρα Αυγέρη σε ανάρτησή τους. Η εκδήλωση γίνεται το βράδυ της Δευτέρας στις 8 μ.μ. στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Πυλαίας.