Στοιχεία της δικογραφίας σχετικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του το zougla.gr, το οποίο και δημοσίευσε χαρτογραφήσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών. 

Ads

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας, οι δράστες της επίθεσης πριν και μετά την εγκληματική ενέργεια φέρονται να είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες, οι οποίες έχουν καταγραφεί και όπως γράφει χαρακτηριστικά το zougla.gr αυτές οι τηλεφωνικές επικοινωνίες είναι οι εξής: 

  • «με παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός
  • με την εταιρεία Capital με έδρα τον Πειραιά, συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη
  • με τον άμεσο συνεργάτη του εφοπλιστή – εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, Νικόλαο Συντυχάκη
  • με τον γνωστό λαουτιέρη, επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της Ντόρας  Μπακογιάννη, Μανώλη Κονταρό
  • με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, τον αρχιδιαιτητή που συνδέθηκε με την περίφημη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζεται πως από τους δράστες της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο, ο ένας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές κι αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, ενώ ένας ακόμη φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. 

ΠΑΕ: Ολυμπιακός: «Οι σκευωροί και συκοφάντες θα καταδικαστούν για τη νέα εκστρατεία λάσπης»

Ads

Όπως ήταν αναμενόμενο το δημοσίευμα της ιστοσελίδα προκάλεσε την αμεση αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Σήμερα ήταν μία μέρα βολική, για τους γνωστούς σκευωρούς και συκοφάντες. Για τη νέα εκστρατεία λάσπης θα φροντίσουμε (όπως και για τις προηγούμενες) να καταδικαστούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. 

Σύγκρουση Καραπαπά – Τριανταφυλόπουλου

Μετά την διάψευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ιδιοκτήτης του Zougla.gr, με ένα tweet, επιτέθηκε στον Κώστα Καραπαπά, αποκαλώντας τον «παχύδερμο» και ζητώντας του να απαντήσει «με ποιον μίλησε πριν και μετά τον ξυλοδαρμό Τζήλου». Ακολούθως δημοσιεύθηκε νέο άρθρο στην ιστοσελίδα που παρουσίαζε χαρτογραφήσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών των φερόμενων ως δραστών του ξυλοδαρμού του Αθανάσιου Τζήλου, στις οποίες ο Χ.Π. ένας εκ των δραστών, φέρεται να συνομιλεί με τον κάτοχο αριθμού κινητού τηλεφώνου που σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε το zougla.gr, είναι ο αριθμός του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Απαντώντας στο νέο δημοσίευμα, ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε: «Επειδή η μαιμού της ΚΥΠ ασχολήθηκε μαζί μου, έχω να πω τα εξής: Γι αυτό που έγραψες για μένα, θα πας στη Δικαιοσύνη να απολογηθείς. Ούτε εγώ ούτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουμε καμμιά σχέση με τη λάσπη που ρίχνεις ως επαγγελματίας συκοφάντης. Κατά τα άλλα: Καλύτερα να είσαι παχύδερμο, παρά ΚΕΡΑΤΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ. Και επειδή θες να ξέρεις με ποιόν μίλησα θα σου πω. Μίλησα με τον συγχωρεμένο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ φίλο μου Σωκράτη Γκιόλια και μου είπε ποιός έβαλε να τον δολοφονήσουν. Και εννοούσε εσένα, ΜΑΙΜΟΥ…».