Για την  αρνητική στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου να δώσει τους κωδικούς του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ώστε να επιτραπεί η πρόσβαση των αστυνομικών στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορός της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ads

Σε συνέντευξή του στον  ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο mail για το οποίο γίνεται λόγος ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη, κι έτσι δεν έχουν τους κωδικούς. Αντίθετα, τόνισε ότι ο κωδικός έχει δοθεί στις Αρχές από την πρώτη ημέρα.

«Εφόσον βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, υποθέτω δεν είναι κλειδωμένος» δήλωσε ο ίδιος, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει γνώση για τις πληροφορίες που λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κρύψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ότι έψαχνε για ουσίες.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που έγινε σε δημοσιογράφο με αλλαγμένη φωνή και το οποίο προέτρεπε η έρευνα να επικεντρωθεί στον Μάνο Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών. «Αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω το θέμα» είπε, σημειώνοντας πως η συζήτηση αυτή είναι υποθετική, καθώς δεν ξέρουμε αν το έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ads

Σχετικά με το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ακόμη καταθέτουν γιατροί και εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως δεν έχει εικόνα για το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των παιδιών, ενώ για το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζύγου η Ρούλα Πισπιρίγκου του απάντησε ότι δεν έχει κάποια υπόνοια.