Με αντανακλαστικά «μετριοπάθειας» αντέδρασε σήμερα η ΝΔ αποφασίζοντας τη διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα από μέλος του κόμματος, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ads

Η τελευταία ανάρτηση του γιου του γνωστού βασανιστή της χούντας που επανήλθε, υποσχόμενος μέσω Twitter, πως «ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια». «Ξεχάστε τη Δεξιά που ξέρατε αυτή τη φορά θα γ@@@@ κομμουνιστικές κωλ@@@@@», ήταν αυτή που δεν μπόρεσε να ανεχτεί η Νέα Δημοκρατία, καθώς βγαίνει εκτός της στρατηγικής του «προσωπείου της μετριοπάθειας» που κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις ευρωεκλογές, με στόχο να μην προκληθούν αντιδράσεις μέχρι τις κάλπες.

Όμως ο Σκαλούμπακας δεν είναι ο μόνος. Πολλά στελέχη, όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και μετά τη νίκη των ευρωεκλογών, αποκαλύπτουν τις προθέσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να διαγράφει τον έναν μετά τον άλλο. Μάλιστα δεν λείπουν και τα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για υποκριτικές κινήσεις, όπως η «διαγραφή» του Δ. Καμπόσου, που πήρε το χρίσμα στις δημοτικές εκλογές, ή υποψηφιότητα του Κ. Μπογδάνου, ο οποίος τον Φεβρουάριο είχε απορριφθεί για «συμπεριφορές ξένες προς τη ΝΔ».

Για υποκρισία κάνουν λόγο και πολλοί χρήστες των social media που σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τη σημερινή διαγραφή του Σκαλούμπακα… 

Ads