Ο άνθρωπος που βοήθησε την 20χρονη που δέχτηκε επίθεση από 28χρονο στη Νίκαια, μίλησε στο MEGA για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Ads

Ο ίδιος περιέγραψε το τι συνέβη αλλά και τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 20χρονη αναφέροντας «Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως και την είδα την κοπέλα χτυπημένη, “τι έγινε” κτλ, “μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει”, και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι. Καλώ την αστυνομία και λέω “την έχει χτυπήσει άσχημα”, βγαίνω έξω, της λέω “έλα γρήγορα μέσα”».

Τέλος, τόνισε πως «Η αστυνομία μου έλεγε από μέσα “μην ανοίγεις, μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα”. Του λέω “δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω”. Εγώ τους είπα καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι».

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Επιπλέον, βίντεο από την επίθεση δημοσίευσε το MEGA, το οποίο αποτυπώνει την στιγμή της επίθεσης του «δράκου του Πειραιά» σε βάρος της 20χρόνης κοπέλας. Στο βίντεο ακούγεται η νεαρή γυναίκα να εκλιπαρεί για βοήθεια ζητώντας κάποιος να της ανοίξει μία πόρτα για να σωθεί.