Βίντεο – ντοκουμέντο σχετικό με την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι που δέχτηκε o 16χρονος Τσιγγάνος στη Θεσσαλονίκη και χαροπαλεύει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Ads

Υπενθυμίζεται πως ο 16χρονος δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης που ξεκίνησε με αφορμή ότι ο ανήλικος έβαλε βενζίνη αξίας 20 ευρώ σε βενζινάδικο και έφυγε χωρίς να πληρώσει.

Το βίντεο που δημοσιεύσει στο Youtube το «Ράδιο Θεσσαλονίκη», δείχνει το αυτοκίνητο του 16χρονου στο βενζινάδικο την ώρα που βάζει βενζίνη και τον ίδιο να φεύγει χωρίς να πληρώσει. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που ξεκίνησαν την καταδίωξη βρισκόντουσαν μέσα στο κατάστημα. Στο βίντεο φαίνεται ότι τους ειδοποιεί ο υπάλληλος για το τι έχει συμβεί και εκείνοι σηκώνονται από τις θέσεις τους, φορούν τον εξοπλισμό τους και φεύγουν.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων τονίζει πως ο 16χρονος δεν απείλησε, ούτε μίλησε άσχημα στον υπάλληλο που του έβαλε καύσιμα. Απλά, έφυγε χωρίς να πληρώσει και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Ads

Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμός 16χρονου: Ισχυρές ενδείξεις αστυνομικής αυθαιρεσίας βλέπουν οι ειδικοί