Με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλησε να ευχηθεί καλά Χριστούγεννα, αλλά και να αναδείξει τις αρχές που τη διέπουν.

Ads

Στο βίντεο, δεν δίστασε να συμπεριλάβει και τη μεγάλη αντίπαλό της, τη Ρεάλ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα πως «πριν την Ατλέτικο, υπάρχουν οι αξίες της Ατλέτικο». Υπάρχουν δηλαδή πιο σημαντικά πράγματα από αυτά που γίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στο βίντεο λοιπόν, ένας οδηγός ταξί εντοπίζει έναν ηλικιωμένο, ο οποίος έχει χαθεί και δεν βρίσκει το σπίτι του. Ο ταξιτζής αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να βρει τους δικούς του.

Στη διάρκεια της διαδρομής, ο ηλικιωμένος αρχίζει να μιλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον θρυλικό Ντι Στέφανο. Τότε, ο οδηγός φαίνεται να κρύβει κάτι που είχε κρεμασμένο στον καθρέφτη.

Ads

Ο ηλικιωμένος άνδρας συνεχίζει να μιλάει για το πόσο καλός παίχτης ήταν ο Ντι Στέφανο, μέχρι που το ταξί φτάνει στον προορισμό του. Αφού τον αφήνει στους δικούς του, ο οδηγός του ταξί μπαίνει στο αυτοκίνητο για να φύγει.

Εκεί, αποκαλύπτεται πως αυτό που έκρυψε, ήταν ένα λάβαρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο κρέμασε ξανά, τώρα που βρέθηκε μόνος. Γιατί, τι σημασία είχε η ομάδα που υποστήριζαν;

https://www.youtube.com/watch?v=KDGESBPKImw