Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι το blog συμφερόντων του παρουσιαστή και “βασικού εκπροσώπου” της trashTV, Μένιου Φουρθιώτη, «Protieidisi» πήρε μερίδιο για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» – «Μένουμε Ασφαλείς», ενώ ήταν κενό περιεχομένου, αυτό άρχισε… μαγικά να γεμίζει με περιεχόμενο. 

Ads

Μέχρι στιγμής έχουν ανέβει περίπου 20 αναρτήσεις με προχρονολογημένη ημερομηνία και όλες αναδημοσιεύσεις. Κάποιες μάλιστα δημοσιεύτηκαν με ημερομηνία προγενέστερη της ίδιας της είδησης ή του αρχικού δημοσιεύματος που αναδημοσιεύεται. Εξάλλου το blog, από το προφίλ, φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί το Μάιο, ενώ πλέον εμφανίζονται αναρτήσεις με ημερομηνία Μαρτίου. 

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, όταν και αποκαλύφθηκε πως το blog του Φουρθιώτη ήταν μεταξύ αυτών που πήραν διαφήμιση, υπήρχαν μόλις δυο αναρτήσεις, εκ των οποίων η μία ήταν το banner της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς». Οι τραγελαφικές καταστάσεις δεν έμειναν ασχολιάστες και από τους χρήστες των social media, που αναδεικνύουν το σκάνδαλο της καμπάνιας, επιβεβαιώνοντας και το μότο του blog… «Γιατί είμαστε πάντα πρώτη είδηση».