Κοντά στην εξιχνίαση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος στο Άστρος Κυνουρίας βρίσκεται η αστυνομία, μετά τον εντοπισμό σορού, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμελισμένης που βρέθηκε απανθρακωμένη στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σορός ανήκει σε έναν 39χρονο άνδρα και για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο πατέρας του. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εξέταζεται τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων. 

Ads

Ανήμερα της Παναγίας, το απόγευμα της Παρασκευής, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο κοντά στην περιοχή βιολογικού καθαρισμού Άστρους, μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου.

Πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Μετά την κατάσβεση οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως στο πίσω κάθισμα υπήρχε μια απανθρακωμένη σορός. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του ‘Αστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα. Τις έρευνες διεξάγει η ασφάλεια Τρίπολης.

Ads