Στις Σπέτσες θα μεταβεί αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου η Έλενα Ακρίτα, προκειμένου να συμμετάσχει τελικά στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις διαφωνίες που είχε διατυπώσει το προηγούμενο διάστημα. Σε ανάρτησή της, εξηγεί πως άλλαξε γνώμη μετά τη συνάντησή της με τον Στέφανο Κασσελάκη και επειδή αποφάσισε να βάλει την κομματική συσπείρωση πάνω από όλα.

Ads

Η κυρία Ακρίτα αναφέρει πως «θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντησή μου με τον πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».

Ταυτόχρονα, προσθέτει ότι«σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μας κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει τη διαφωνία της τόσο με το ύφος της πρόσκλησης στις Σπέτσες, όσο και με τον προορισμό, ενώ είχε αντιπροτείνει να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα σε περιοχές που επλήγησαν την περασμένη χρονιά από τις φυσικές καταστροφές. Επίσης, αύριο Σάββατο 20/1 έχει προγραμματισμένη ομιλία για το δημογραφικό σε εκδήλωση του Independent.