Δεν θα πάει στις Σπέτσες για την τριήμερη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία η βουλευτής Επικρατείας και αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έλενα Ακρίτα όπως δήλωσε ενώ επισήμανε ότι δεν χρειάζεται κομματική πειθαρχία στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, παραπέμποντας στις δηλώσεις της Δώρας Αυγέρη.

Ads

Σχετικά με τις δηλώσεις Κασσελάκη και Αυγέρη για την κομματική πειθαρχία ο δημοσιογράφος του Action24 ρώτησε ποια δήλωση να λάβει υπ’ όψιν του, εκείνη της εκπροσώπου Τύπου ή του προέδρου του κόμματος με την κυρία Ακρίτα να απαντάει: «Θα έλεγα της εκπροσώπου που μίλησε ένα 24ωρο μετά».

Διαβάστε επίσης: Ομόφυλα ζευγάρια / Όπισθεν ολοταχώς από ΣΥΡΙΖΑ για την κομματική πειθαρχία μετά τις διαφωνίες- «Καμία διαγραφή» λέει η Αυγέρη

 

Επίσης, η Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε εκφράσει εξαρχής την ενόχλησή της για το ύφος της επιστολής της Θεοδώρας Τζάκρη προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο στις Σπέτσες, ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στη συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα είχε διαμαρτυρηθεί για το ύφος του e-mail που είχε αποστείλει η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας σχετικά με τη συνεδρίαση στις Σπέτσες, που είχε σταλθεί το βράδυ της Τετάρτης (3/1).

Ads

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδια για τα Δικαιώματα και την Ισότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε κάνει λόγο για απαράδεκτο προστακτικό ύφος.

«Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μέιλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως υποστήριξε για το ότι δεν θα παρευρεθεί στις Σπέτσες, εκείνη την ημέρα είναι καλεσμένη του Independent και θα έχει μια ομιλία για το δημογραφικό πρόβλημα, αλλά σημείωσε ότι έτσι κι αλλιώς έχει μια άλλη άποψη. Σημείωσε, επίσης, ότι εξέφρασε τη διαφωνία της στον Στέφανο Κασσελάκη, με τον οποίο ήπιε καφέ στη Βουλή.

«Όχι, δεν θα πάω στις Σπέτσες. Εννοείται ότι τη δουλειά που μας ζητήθηκε θα την παραδώσω», υπογράμμισε η Έλενα Ακρίτα.