Ο 14χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του την περασμένη Τρίτη (2/1), στην Αγία Παρασκευή, δέχτηκε εκ νέου απειλητικό τηλεφώνημα το βράδυ του Σαββάτου (6/1), σύμφωνα με τον πατέρα του.

Ads

«Χθες το βράδυ στις 21.40 τηλεφώνησαν από απόκρυψη στο τηλέφωνο του γιου μου και τον απείλησαν πάλι», είπε ο πατέρας του 14χρονου που υπέστη τον ξυλοδαρμό από τρεις συνομίληκους του, μιλώντας στο Open.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταραχθεί. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα μου βάλουν στο κεφάλι μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Αυτό που θα πρέπει να δει η Αστυνομία είναι το πόσα άτομα μπορεί να εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία. Πιθανολογώ ότι είναι περισσότερα άτομα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Να σημειωθεί ότι αν και το τριήμερο του αυτόφωρου πέρασε, η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία σύλληψη για το νέο αυτό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, με τους δράστες και τους γονείς τους να παραμένουν άφαντοι.

Πληροφορίες του OPEN, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Ανηλίκων έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.