Με έλλειψη στοιχειώδους ενσυναίσθησης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την επίσημη έναρξη των απογευματινών χειρουργείων, εμφανίζεται σε βίντεο πάνω από κρεβάτι χειρουργημένου ασθενούς να στήνει ένα παιχνίδι εντυπώσεων.

Ads

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε βίντεο που έχει μοιραστεί και στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, πρώην Twitter, παρουσιάζεται, χωρίς πρόνοια για την κατάσταση του ασθενούς, να στήνει το επικοινωνιακό σόου του.

Το υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον υπουργό να βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη και να κάνει δηλώσεις πάνω από το κρεβάτι ασθενή που μόλις είχε χειρουργηθεί.

Στη Θεσσαλονίκη για τα απογευματινά χειρουργεία

«Ευχαριστούμε τους γιατρούς, ευχαριστούμε τους αναισθησιολόγους» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος συνοδευόταν από το επιτελείο του για την πρεμιέρα των απογευματινών χειρουργείων, καθώς στο νοσοκομείο ήταν μεταξύ άλλων οι δύο υφυπουργοί Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στη σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υγείας είπε για τον ασθενή ότι «έκανε ο ίδιος δηλώσεις στην κάμερα, κατόπιν επιθυμίας του και κυριολεκτικά με δάκρυα στα μάτια, μας ευχαρίστησε για την λύση που του δώσαμε».