Εμμονή με την 20χρονη από την Κρύα Βρύση Πέλλας φαίνεται πως είχε ο δράστης της επίθεσης στο σπίτι της με όπλο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο της γιαγιάς της και τον τραυματισμό της αδελφής και του πατέρα της.

Ads

Περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές της επίθεσης στον Alpha, η 20χρονη είπε πως ο 38χρονος «ήρθε υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του που ήταν κομμένες και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του “πάτησε” δυο – τρεις “μπάτσες” ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδελφή μου.

»Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε. Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του. Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματα του. Μετά συνέχιζε μου έστελνε άλλα απειλητικά (μηνύματα). “Θα έρθω με το όπλο θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένεια σου” με απειλούσε».

Την Πέμπτη τελέστηκε η κηδεία της γιαγιάς της, ενώ ο πατέρας της και οι δύο φίλοι του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη στον δράστη και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Παρασκευή.

Στο μεταξύ, ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, φέρει σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη. Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η κατάστασή του είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Ads