Ο νεότερος πορφυρογέννητος, υιός του πρωθυπουργού της χώρας, προσλήφθηκε σε μια θεσούλα (συγκριτικά και επί του παρόντος θεσούλα είναι) και σηκώθηκε ντόρος. Διαβάστε ποιος είναι ο εργοδότης του υιού. Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να γράψω ούτε λέξη αν αυτό το γεγονός δεν μου θύμιζε κάτι που με είχε «κουφάνει» πριν τρία χρόνια. 

Ads

Κατ’ αρχάς να εξηγήσω γιατί δεν θα έγραφα λέξη. Μόνο τα τελευταία χρόνια η σκατίλα της «αγίας» οικογένειας έχει καλύψει τον τόπο. Φαίνεται λοιπόν πως τελικά με την προβολή της θρέφεται. Ο Μητσοτάκης, όχι ο αποστάτης, ο Μητσοτάκης ο ανεπίγνωστος δεν ήταν που πριν τις εκλογές δήλωνε, σε συνέντευξή του στην TV πως «εμένα δεν με ενδιαφέρει η ουσία, αλλά η επικοινωνία»; Και μένω σ’ αυτό. 

Υπάρχει άνθρωπος (οι Homo papares εξαιρούνται) που να πιστεύει στ’ αλήθεια πως αυτό το άτομο θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός χωρίς τα βοθροκάναλα και τους ΑΡΟΥΔΗ σ’ αυτά; Ή πως θα μπορούσε να σταθεί έστω κι ένα μήνα με όσα κάνει και λέει (που αν δεν φοράς κράνος κινδυνεύεις); Αδυνατώ να καταλάβω γιατί χτυπάτε τα πορφυρογέννητα σαμάρια και όχι τα γαϊδούρια ΜΜΕ και ΑΡΟΥΔΗ.

Τέλος πάντων, ας έρθω σ’ αυτό που με «κούφανε». Μετά τις βουλευτικές εκλογές ο Μητσοτάκης διορίζει διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου στο Μαξίμου τον Γρηγόρη Δημητριάδη[1]. Θα πείτε, πολύ σωστά, δικαίωμά του δεν είναι να επιλέξει όποιο πρόσωπο θέλει; Βεβαίως και είναι αλλά εγώ δεν τον είχα καν ακούσει κι από περιέργεια μπήκα στο Google να δω τι γράφει. 

Ads

Τι το ήθελα; Παραλίγο να επαληθεύσω τη ρήση «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα». Ευτυχώς απλώς «κουφάθηκα» (ή και «καράφλιασα»). Δείτε στην «φωτογραφία» που κατέβασα από το Google και φύλαξα, αλλά και φωτογράφησα με το κινητό, το γιατί.

image

Προσέξτε τα «προσόντα» του ανθρώπου αυτού που θεώρησε σκόπιμο να μπουν στο Google. Γονείς και μετά: Θείος, Παππούδες όπου όπως βλέπετε η μαμά του ή φύτρωσε ή είναι αγνώστων γονιών ή ντρέπεται για τους άλλους παππούδες του ή δεν ξέρω τι άλλο. Συνεχίζονται τα «προσόντα» με τις θείες (μπορεί να μην έχει θείους), τους Προπαππούδες και τα ξαδέλφια!!!!!

Α, ναι το ξέχασα. Είναι (όπως γράφει) Δικηγόρος. Συγνώμη ρε πατριώτες, ο τύπος που για χάρη του ο Μητσοτάκης άλλαξε αναδρομικά το νόμο έτσι ώστε χωρίς πτυχίο να τον τοποθετήσει επικεφαλής στην ΕΥΠ σας μάρανε; Άλλωστε ο Μητσοτάκης είχε ήδη πάρει στην ιδιοκτησία του ΕΥΠ, ΕΡΤ και Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.[2] Τουλάχιστον ο Δημητριάδης έχει πτυχίο (υποθέτω δεν είναι μαϊμού όπως άλλων). Αφήστε που οι άριστοι δεν τα χρειάζονται.

Τελικά είχε δίκιο ο Κ. Κυρανάκης που τα έχωνε (από τηλεοράσεως) στους πτυχιούχους με διδακτορικά κ.λπ. ότι δεν βρίσκουν εργασία γιατί «δεν ξέρουν να γράψουν το βιογραφικό τους»!!! Που πάτε κακομοίρηδες με πτυχία, μεταπτυχιακά και λοιπούς τίτλους σπουδών; Γράψτε τρομάρα σας ένα βιογραφικό της προκοπής με θείους, παππούδες, ξαδέλφια, μπατζανάκηδες και όποιο άλλο πρόσωπο κοντινό σε αγία οικογένεια να δείτε πως βρίσκετε εργασία στο πιτς φιτίλι.

Ηθικό δίδαγμα. Κάθε επισήμανση οφείλει να έχει κι ένα τέτοιο.

Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες !!!

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
[1] Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ λένε πως υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι κ.λπ. αποζητούν παντοιοτρόπως τον καλό λόγο του ανιψιού στο θείο Μητσοτάκη. 
[2] Θυμίζω πως, όπως αποκαλύφθηκε, το 2021 υπήρξαν 14.000 (!!!!) αιτήματα για παρακολουθήσεις πολιτών. Εννοείται πως ο Μητσοτάκης είχε φροντίσει η αρμόδια εισαγγελέας να μην έχει λόγο διαφωνίας. Αφήστε που έφτιαξε τροπολογία για να προστατευτεί αναδρομικά από τις αποφάσεις παρακολούθησης.