Ο Κωστής Χατζηδάκης καταργεί το 8ωρο για να μπορούμε να πηγαίνουμε για το μάζεμα της εληάς. Τέτοια θ’ ακούς μέχρι να τους στείλεις για βρούβες.

Ads

►Είναι σοβαρός ο Κωστής: Μπορεί να σου λέει τέτοια κοτσάνα χωρίς να γελάει.

►Οι εληές είναι συνθηματικό. Το κουτόχορτο εννοούν.

►Στο Σικάγο πέθαναν για το 8ωρο, ανυποψίαστοι ότι οι εληές θα έμεναν αμάζευτες.

Ads

►Εληά, εληά, και Κωστή βασιληά.

►Κατάλαβες τώρα γιατί έγινε η αλλαγή στο υπουργείο Εργασίας; Και ο Μένιος Φουρθιώτης ικανοποιημένος με την εκπαραθύρωση Βρούτση και οι εληές θα μαζευτούν στην ώρα τους.

►Μην ξεχνάς ότι, επί δουλείας, οι εληές δεν έμεναν ποτέ αμάζευτες.

►Σου λένε αυτά για τις εληές επειδή θεωρούν ότι, ως ψηφοφόρος, δεν έχεις κουκούτσι μυαλό.

►Το βαθύτερο νόημα της δήλωσης του Κωστή είναι ότι θα μπορείτε κατά το φθινόπωρο να κάνετε το χόμπι σας, διότι με τις τιμές στις εληές δεν έχει νόημα να τις πουλήσεις.

►Άλλο δουλειά κι άλλο δούλεμα!

►Τί το θέλεις το ΚΕΘΕΑ; Πάρε όσες περισσότερες δόσεις προπαγάνδας και θα τα βλέπεις όλα ρόδινα. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σου χαμογελάει πίσω απ’ τον φακό.

►Τον μόνο Τσιόδρα που αναγνωρίζει πλέον ο πρωθυπουργός είναι ο Δημήτρης Τσιόδρας, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου. Ο φίλος Σωτήρης πάει άψαλτος.

►Μέχρι που σκέπτονται να σταλεί ο Σωτήρης για Πάσχα στο χωριό, αφού κάνει πριν το απαραίτητο self-test.

►Αρθρο στην “Καθημερινή” περιέγραφε την έκρηξη των γεννήσεων στις πλούσιες χώρες μετά την πανδημία. Τέλος και το δημογραφικό πρόβλημα, μαζί με το 8ωρο. Να δούμε ποιός θα πρωτομαζεύει εληές….

►Η Φώφη Γεννηματά αισθάνεται ότι στο ΚΙΝΑΛ την αγαπούν. Τόσο πολύ, που την σφίγγουν στην αγκαλιά τους με κίνδυνο να την στραγγαλίσουν.

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.