Πότε θα σταματήσει αυτή η ύβρις που ξεκίνησε με τη διαπόμπευση οροθετικής πόρνης η οποία δεν έχει καμία ευθύνη εάν οι πελάτες της δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό;

Ads

Που είναι τα κόμματα, οι υποψήφιοι, οι διανοούμενοι, οι ειδικοί, το σύστημα δικαιοσύνης όσο και υγείας, η διεθνής Αμνηστία, το λεγόμενο Κράτος, για να πάρουν θέση απέναντι στον πιο χυδαίο κανιβαλισμό, που δεν έχει τελειωμό… απαιτώντας δικαιοσύνη;

Αν όχι τίποτε άλλο, ποιος δίνει το δικαίωμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να δημοσιεύουν  φωτογραφία ασθενούς καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα τού προσωπικού και ιατρικού του απορρήτου;

Αρχικά, λοιπόν, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, θα πρέπει -τουλάχιστον- να απαιτήσουμε ΑΜΕΣΑ να τιμωρηθούν:

Ads

α. …από πολύ πιο πριν, όσοι κατέστησαν οροθετικό ένα ανήλικο.
β. όσοι ανάγκασαν το ανήλικο σε πορνεία.
γ. όσοι το κακοποίησαν και τέλος, σήμερα, που πλέον έχει ενηλιωθεί, το διαπόμπευσαν δείχνοντας παντού τη φωτογραφία του – μαζί και τα ΜΜΕ.
δ. επίσης, όσοι επιτίθενται, ξεφτιλίζουν, βασανίζουν και κακοποιούν με οποιοδήποτε τρόπο, όχι μόνο ανήλικα αλλά κάθε ανθρώπινη ψυχή και γενικά όλους τους ενήλικους ή ανήλικους, άρρωστους ή υγιείς, αδύναμους ή δυνατούς, αλλά ανυπεράσπιστους ανθρώπους.
ε. όσοι -και μάλιστα πριν την εξετάσουν και ψυχολογικά- καταδίκασαν την κοπέλα ερήμην της, χωρίς δίκη, ως δολοφονο και μάλιστα εν ψυχρώ.
ζ. τέλος, όσοι ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο μέσα από αυτή την κοπέλα, άρα ξεφτιλίζουν και κάθε έναν από εμάς που λέγεται άνθρωπος.

Διότι -εκτός των άλλων- όποιος ξεφτιλίζει και κακοποιεί το άλλο φυλλο, μέσω μίας πόρνης, ξεφτιλίζει και κακοποιεί την μισή πλευρά του εαυτού του, εφόσον όλοι έχουμε την αρσενική και τη θηλυκή πλευρά μας εξίσου. Αυτό, άλλωστε, θα πει άνθρωπος: Γυναίκα και άντρας μαζί. Και όποιος γαμάει, γαμιέται εξίσου και γι αυτόν τον λόγο.

Γι αυτό, επίσης, οι υπερασπιστές της συγκεκριμένης ύβρις, προτείνω επειγόντως να ψυχαναλυθούν για τις προβολές των απωθημένων τους για τα πάσης φύσεως θηλυκά τους Anima (κατά Γιουνγκ), στα μάτια ανύποπτων, άτυχων ανθρώπων.

Είναι πιθανώς πολύ περίσσοτερο άρρωστα τραγικοί από αυτούς και άλλο τόσο περισσότερο εγκληματίες ή ότι άλλο τολμούν να τους κατηγορούν.

Και επιτέλους, να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι γι αυτό το αίσχος και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τα αποτελέσματα τέτοιων φαινομένων βίας, σε βάθος χρόνου επηρεάζουν, χαρακτηρίζουν, και μοιραία αποτυπώνονται ανεξίτηλα στην κοινωνία, με συμπεριφορές εγκληματικότητας, ρατσισμού, και φυσικά κάθε μορφής βίας, υποτέλειας ανθρώπου από άνθρωπο. Και η βία, όπως γνωρίζουμε, είναι η χειρότερη εξάρτηση στον πλανήτη…

Κανένα είδος αξιοπρέπειας σε αυτή τη χώρα δεν θα μείνει αλώβητο; Θα τη βγάλουμε από δω και περα φτιάχνοντας στρατόπεδα (ξεκινήσαμε με τους λαθρομετανάστες!) ανά ομάδα που μας δημιουργεί προβλήματα; Αυτός είναι ο πολιτισμός μας; Αυτή είναι η δικαιοσύνη μας; Καμία ανθρώπινη αξία δεν έχει μείνει χωρίς να καταπατηθεί;

Υποκριτές, ασυνείδητοι, αδαείς όσο και αγράμματοι που ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους, λες και βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, δείχνουν πόσο πίσω είναι η κοινωνία ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά, όσο και πολιτικά.

Μια… πουτάνα (στην ψυχή) κοινωνία-Κράτους που η μεγαλύτερη αξία της είναι η εκπόρνευση κάθε αξίας, που νομίζει ότι μπορεί όλα να τα αγοράζει και να τα πουλάει, αλλά παρόλ’ αυτά επιτίθεται σε μία άτυχη και άρρωστη πόρνη με τον πιο χυδαίο τρόπο, τι μέλλον μπορεί να οραματίζεται άραγε;
Δυστυχώς, στη χώρα μας, πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε, μάλλον, τις λέξεις για το τι σημαίνουν, ξεκινώντας από το άλφα και από τη λέξη άνθρωπος, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να λεγόμαστε έτσι.

Διότι, πλέον, προσωπικά ντρέπομαι, που λέγομαι άνθρωπος σ’ αυτήν τη χώρα.
Κρυσταλία Πατούλη

Δείτε επίσης:

ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Γιάννης Μακριδάκης: “Όλοι όσοι νιώθουμε ντροπή που είμαστε άνθρωποι βλέποντας τα απάνθρωπα καμώματά τους, δεν έχουμε άλλην επιλογή από το να τους διαπομπεύσουμε με την ψήφο μας την Κυριακή των εκλογών. Είναι το μόνο που τους αξίζει και το μόνο που μας αξίζει.”
(Απόσπασμα από το άρθρο με τίτλο “Διαπομπεύστε τους“)

Πόσους ψήφους πιάνει αυτό το ανθρώπινο κουρέλι;

“Κόκκινα φανάρια (Το καλντερίμι)” – Πόλυ Πάνου (1963)

Προσβολη της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και επιστροφη σε μεσαιωνα κοινωνικων δικαιωματων

Υπερ προστασίας της μικροαστικής νομιμότητας (χρήστες του φ/β δημοσιεύουν τη φωτογραφία τους αυτοδιαπομπευόμενοι…)image

Διεθνής Αμνηστία κατά Ελλάδας για τον «στιγματισμό» ιερόδουλων με HIV » ThePressProject