Η Κινέζα Γιου Γιανγκ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση μετά τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω διακωμώδησης του αθλήματος.

Ads
 

“Είναι η τελευταία διοργάνωση για μένα. Αντίο στην παγκόσμια ομοσπονδία και αντίο στο μπάντμιντον που λατρεύω τόσο πολύ”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κινέζα Γιου Γιανγκ. Η Γιου Γιανγκ είναι μία από τις δύο Κινέζες, που μαζί με άλλες 6 αθλήτριες, αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την κατηγορία της διακωμώδησης του αθλήματος.

Ο πρόωρος πανηγυρισμός της …μαμάς Φελπς

Ads
Ο Τσαντ Λε Κλος …αποκαθήλωσε τον Μάικλ Φελπς από τα 200μ. πεταλούδα επικρατώντας κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά. Οι περισσότεροι στο κλειστό κολυμβητήριο αντιλήφθηκαν τη νίκη του Νοτιοαφρικανού, όχι όμως και η μητέρα του Φελπς. Με την αγωνία στο κόκκινο για την κούρσα του γιου της, δεν είχε το καθαρό μυαλό να δει τι έγινε στο τέλος και έτσι ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

image

image

Το κλάμα των Αυστραλών κολυμβητών

image

 
Κάτω των προσδοκιών είναι η μέχρι τώρα συγκομιδή μεταλλίων για την υπερδύναμη του υγρού στίβου Αυστραλία, που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μόλις ένα χρυσό. Στη φωτογραφία η Στέφανι Ράις, πρωταθλήτρια στα 200 μέτρα ξεσπά σε λυγμούς μετά τον τελικό όπου απέτυχε να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Θανατηφόρο ατύχημα επισκιάζει τους Αγώνες

Ένας 30χρονος ποδηλάτης έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης έπειτα από σύγκρουση με λεωφορείο των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο μετέφερε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και εκτελούσε τακτικά δρομολόγια στο ανατολικό Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

image

Ο άτυχος ποδηλάτης άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, στην περιοχή Χάκνεϊ του Λονδίνου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ατύχημα ερευνάται από την ομάδα του τμήματος της τροχαίας.

image

Επιμέλεια: Πέτρος Κοροβήλας