Μια πολύ σοβαρή καταγγελία σχετικά με στημένα παιχνίδια της Super League 1 φαίνεται πως έγινε στον Άρειο Πάγο, και μάλιστα επώνυμα.

Ads

Σύμφωνα με το αθλητικό blog dikisports.blogspot.com, στη δικαστική έρευνα για το διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού προστέθηκε ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο.

Ειδικότερα, επώνυμη επιστολή έχει σταλεί στον Άρειο Πάγο, σύμφωνα με την οποία πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Super League 1 στοιχημάτιζαν σε στημένους αγώνες των ομάδων τους. Την επιστολή φέρεται να έχει συγγράψει ποδοσφαιρικός παράγοντας, ο οποίος αναφέρεται στη σεζόν 2021-2022.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, στην επιστολή-καταγγελία αναφέρεται ότι δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα και «περιορίστηκαν στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου που είχε ευρύ σκορ».

Ads

Επίσης, άλλο πρόσωπο, πρόεδρος και ιδιοκτήτης ΠΑΕ, στοιχημάτισε δύο φορές, και μάλιστα επιτυχώς, στην ήττα της ομάδας του.

Άλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Η επιστολή, όπως αναφέρεται, θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας που αφορούν σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού στο οποίο εμπλέκονται ομάδες από τουλάχιστον πέντε χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.