Ο τερματοφύλακας της Παρί, Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος υπέστη σοβαρό ατύχημα με άλογο στο Ελ Ρασίγιο στα τέλη Μαΐου και έπεσε σε κώμα, είδε την κατάστασή του να βελτιώνεται αισθητά τις τελευταίες ώρες, καθώς άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να επικοινωνεί με τους οικείους του.

Ads

Βυθισμένος σε κώμα από τις 28 Μαΐου μετά από πτώση από άλογο, ο Σέρχιο Ρίκο δίνει σημάδια ανάκαμψης τις τελευταίες ώρες, όπως αποκάλυψε το Telecinco. Οι γιατροί αποφάσισαν τη Δευτέρα να μειώσουν τις δόσεις καταστολής που χορηγούνται στον Ισπανό τερματοφύλακα της PSG, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε σταδιακή ανάρρωση από το κώμα.

Η σύζυγος του Ρίκο, Άμπα Σίλβα, παραχώρησε δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται και μεταξύ άλλων τόνισε ότι κάνει μικρά βήματα για να επιστρέψει.

«Κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπουμε φως όλο και πιο πολύ. Ευχαριστώ το ξενοδοχείο και το προσωπικό που μας συμπεριφέρθηκε απίστευτα όχι μόνο στον Σέρχιο, αλλά και σε όλους τους ασθενείς. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους που μας έστειλαν μηνύματα δύναμης.

Ads

Προχωράμε μπροστά και είμαστε περισσότερο αναζωογονημένοι. Ήξερα από την αρχή ότι θα πάει μπροστά επειδή είναι πρωταθλητής», είπε η σύζυγος του Ισπανού γκολκίπερ.