Οι συνεχείς διακοπές και τα τεχνικά προβλήματα κατά τη μετάδοση του Μουντιάλ από την συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1, ANT1+, έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους συνδρομητές.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, κι ενώ τα social media έχουν πάρει «φωτιά», φιλοξενώντας αντιδράσεις συνδρομητών, υπάρχει η σκέψη να μεταφερθούν όλοι οι αγώνες σε ελεύθερα κανάλια, στον ΑΝΤ1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Διαβάστε επίσης: «Μαύρο στον ΑΝΤ1+ κατά την μετάδοση του Μουντιάλ – «Πάρτι» στο Twitter

Φαίνεται πως η τελική απόφαση θα παρθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς ήδη η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη, λίγα μόλις ματς από την έναρξη της διοργάνωσης κι ενώ υπάρχει και το ζήτημα της αποζημίωσης των συνδρομητών.

Ads

Τα προβλήματα της διαδικτυακής πλατφόρμας ξεκίνησαν χθες, όταν κατά την διάρκεια μετάδοσης του αγώνα Αγγλία-Ιράν διεκόπη η σύνδεση, το σήμα… χάθηκε και στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «Σφάλμα». Έτσι ο ΑΝΤ1 διέθεσε δωρεάν την προβολή της αναμέτρησης μέσω του web TV.

Κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα, αφού στον αγώνα της Αργεντινής με τη Σαουδική Αραβία διαπιστώθηκαν προβλήματα στη μετάδοση, με τον ΑΝΤ1 να ενημερώνει πως τελικά ο αγώνας του τρίτου ομίλου ανάμεσα σε Δανία και Τυνησία για το Μουντιάλ 2022 θα προβληθεί από το ελεύθερο κανάλι του σταθμού και το ant1.gr.