Ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ και τους απανταχού της γης φίλους της η 30η Σεπτεμβρίου 2002, καθώς μετά από 19 χρόνια και 150 μέρες η «Ένωση» επέστρεψε στην έδρα της, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ads

Μεγάλη συγκίνηση, χαρά, ενθουσιασμός και λαμπρότητα από του Αεκτζίδες που από νωρίς κατέκλυσαν την «ΟΠΑΠ Αρένα», γα να γιορτάσουν τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου.

Συνάντηση πολλών γενεών στις εξέδρες, αλλά και στους επισήμους, από απλούς φιλάθλους έως παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

image

Ads

image

image

Συγκίνηση για τον Κώστα Νεστορίδη που παρευρέθη με αμαξίδιο, ενώ αποθεώθηκαν όλοι οι παλιοί παίκτες όταν έκαναν την εμφάνιση τους.

image

Μαύρος, Μπάγεβιτς, Γεωργαμλής, Καραγκιοζόπουλος, Βασιλόπουλος, Σαββίδης, Νικολάου, Αρδίζογλου, Ανδρέας Σταματιάδης, Γιώργος Καραφέσκος, Κούτουλας, Δημητριάδης, Κωστής, Ατματσίδης, Μπατίστα, Σαμπανάτζοβιτς, Κασάπης, Αντώνης Παραγιός, Κώστας Νεστορίδης και Ντέμης Νικολαΐδης, οι άσσοι του παρελθόντος που παρατάχτηκαν στο νέο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκφώνησε το λόγο και έκοψε μαζί με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ «την κορδέλα της νίκης», εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα και την αναγνώριση της καθοριστικής συμβολής του στην πραγματοποίηση του ονείρου, της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ.

image