Αναβλήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός στο Challenge Cup Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (15/2, 19:00).

Ads

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη δημιουργήθηκε ένταση έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά, κατά την είσοδο των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων μέσα στο κλειστό του Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Η αρχική απόφαση ήταν να γίνει σήμερα Τετάρτη, αλλά μόλις καθάριζε η ατμόσφαιρα από το δακρυγόνο. Όταν αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό, υπήρξε αναφορά από τον Ολυμπιακό για το κρύο μου επικρατούσε στον Άγιο Θωμά, καθώς όλα ήταν ανοιχτά για πάνω από μία ώρα, με τους Πειραιώτες να λένε πως προτιμούν να γίνει την Πέμπτη την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το Gazzetta.gr.

Tην Πέμπτη ωστόσο στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ερμή Σχηματαρίου και έτσι ξεκίνησαν νέες επαφές του Βούλγαρου παρατηρητή με την CEV προκειμένου να αποφασιστεί η ώρα διεξαγωγής. Μετά τις επαφές που υπήρξαν, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να διεξαχθεί στις 2:30 μμ χωρίς παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

Ads

Ιντάλγκο: Δεν μπορώ να το πιστέψω

Στην άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στο κλειστό του Αμαρουσίου αναφέρθηκε μάλιστα και ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο. Ο Κουβανός του Ολυμπιακού έκανε ποστάρισμα μέσα από τα αποδυτήρια, με την φωτογραφία να τον δείχνει με δάκρυα στα μάτια!

«Τι πάει λάθος εδώ! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν είμαστε στον αγωνιστικό χώρο, αφού είναι έξω και πετάνε δακρυγόνα. Τα μάτια μου, τα μάτια μας, δεν μπορούμε ούτε να δούμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ο πόνος στα μάτια μου ήταν ό,τι χειρότερο έχω νιώσει. Ο Θεός να έχει καλά του παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι ΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ», έγραψε χαρακτηριστικά.