Η ΕΥΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαψεύδει δημοσίευμα του Βήματος πως πλήρωνε 170.000 ευρώ το μήνα σε 66 ιστοσελίδες.

Ads

Σημειώνεται πως το σχετικό δημοσίευμα το υπέγραφε «ειδικός συνεργάτης», παρουσίασε ένα έγγραφο με 66 ιστοσελίδες, οι οποίες φέρονται να είχαν πάρει διαφήμιση από την ΕΥΔΑΠ. Όπως ισχυριζόταν πρόκειται για στοιχεία από τη δικογραφία του κυκλώματος εκβιαστών δημοσιογράφων. Μάλιστα η διαφήμιση στις 66 ιστοσελίδες παρουσιάζεται ως σχέδιο της Αμαλίας Κάτζου, της υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ που κατήγγειλε και αποκάλυψε το κύκλωμα.

«66 sites με 170.000 ευρώ το μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ» ήταν ο αρχικός τίτλος του δημοσιεύματος, ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε και έγινε: «Το σχέδιο της Κάτζου: 66 sites με €170.000 τον μήνα θα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ».

Μεταξύ των ιστοσελίδων εμφανιζόταν και αυτή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». Ο σταθμός τόνισε πως «ουδέποτε έχει διαφημιστεί η ΕΥΔΑΠ στην ιστοσελίδα του» και ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη όχι μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για την καταδίκη των συκοφαντών.

Ads

Η ΕΥΔΑΠ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η λίστα που εμφανίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.vima.gr με τίτλο “66 sites με 170.000 ευρώ τον μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ”, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα».