“Απίστευτη αθλιότητα” χαρακτηρίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τη καταδίκη με “αστερίσκους” από τη ΝΔ της επίθεσης στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και καλεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο να ανακαλέσει την “απαράδεκτη δήλωσή του”. 

Ads

“Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα”, αναφέρει η κ. Γεροβασίλη και προσθέτει:

“Αντί να  καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για “θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους”. Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας.” 

Η απάντηση Κουμουτσάκου

“Η καταδικαστική δήλωσή μου για την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει”, απάντησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: “Μαζί με όλους του Έλληνες περιμένουμε χρόνια τώρα μία απλή δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που να λέει «καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ’ όπου και αν προέρχεται»”.

Ads