Αποκαλυπτικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα στο οποίο δυο άντρες που προσπαθούν να απομακρύνουν τον Γιώργο Γερμενή, ο οποίος επιτέθηκε στο Γιώργο Καμίνη και σύμφωνα με τις καταγγελίες στην προσπάθειά του χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι, απαιτούν από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να αφήσει κάτω το όπλο. «Άσε κάτω το όπλο» είναι η φράση που ακούγεται να του λένε ενώ ο χρυσαυγίτης βουλευτής απαντά «στη θέση του είναι».

Ads

Αν και στο βίντεο ακούγεται καθαρά να λέει ο Γερμενής πως το όπλο είναι στη θέση του, ο Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις του στο Σκάι μετά το περιστατικό διέψευσε πως υπήρξε όπλο. «Κοιτάξτε το βίντεο βλέπετε πουθενά όπλο;», είπε.
 
Μάλιστα στη συνέχεια υποστήριξε πως η απομάκρυνση του «Καιάδα» Γιώργου Γερμενή ήταν παράνομη και θα κινηθούν δικαστικά. «Ο λαθροδήμαρχος που θέλει να κάνει τζαμιά στην Αθήνα έκανε την ένσταση για να διαφημιστεί» ενόψει δημοτικών εκλογών, πρόσθεσε. 

Διαβάστε επίσης: 

Υπενθυμίζεται πως πριν από κάποιους μήνες ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ομιλία του στα Χανιά είχε δηλώσει πως οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εκμεταλλευόμενοι την βουλευτική ασυλία οπλοφορούν πλέον με άδεια, ενώ αν γίνει κάποιο επεισόδιο μπορούν ως βουλευτές να είναι “ανετοι” στις κινήσεις τους καθως δεν περνούν αυτόφωρο. 

Ads

Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ζήτησε την άρση της ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμενή. Εν τω μεταξύ σε βάρος των Χρυσαυγιτών που επιχείρησαν να στήσουν ένα ακόμα ρατσιστικό συσσίτιο στο Σύνταγμα σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, παράνομης κατάληψης δημόσιου χώρου κ.α.