O Δήμος Αβδελιώδης επανέρχεται με μια νέα σκηνοθεσία του σπουδαίου έργου του Γεωργίου Βιζυηνού, «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον». Το διαχρονικό κείμενο που ξαφνιάζει και ενθουσιάζει κάθε φορά το κοινό, ανεβαίνει στο θέατρο Tempus Verum – Εν Αθήναις σε ερμηνεία της Ιωάννας Παππά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Και το tvxs.gr, εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δυο διπλές προσκλήσεις για κάθε παράσταση. 

Ads

Αυτή την εβδομάδα θα κληρωθούν οι προσκλήσεις για τις τελευταίες παραστάσεις 26, 27 και 28 Μαΐου. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο [email protected], γράφοντας στο θέμα την ημέρα και ημερομηνία της παράστασης που σας ενδιαφέρει ή κάντε share τη σχετική δημοσίευση στο Facebook. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Τετάρτη 24 Μαΐου. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη, οπότε και θα ειδοποιηθούν οι νικητές. 

Διαβάστε στο tvxs.gr: Η Ιωάννα Παππά στο «Μόνον της Ζωής της Ταξείδιον»

Πληροφορίες Παράστασης:

Tempus Verum – Εν Αθήναις
Κάθε Παρασκεύη – Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00
Έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2017
Διάρκεια: 70’
Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ γενική είσοδος / 10 ευρώ προπώληση και μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, άτομα άνω των 65 και ΑΜΕΑ)
Προπώληση: viva.gr, ΙΑΝΟΣ, Public

Ads

Συντελεστές:

Διδασκαλία ερμηνείας, σκηνική όψη, φωτισμοί, σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
Ερμηνεία: Ιωάννα Παππά
Κοστούμια: Αριστείδης Πατσόγλου
Μουσική: Βαγγέλης Γιαννάκης
Live Πιάνο: Αλέξανδρος Αβδελιώδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Αθηνά Ζώτου
Επικοινωνία: BrainCo
Παραγωγή: Anagnorisis Εταιρεία Θεάτρου Κινηματογράφου