The Official Trailer, ένα έργο για την ηδονή της στιγμής. Εκείνης που συνειδητοποιείς ότι από τα δεκάδες χρώματα μιας technicolor  ταινίας που φαντάζεσαι ότι σε χαρακτηρίζουν εσύ είσαι μόνο το ένα. Αλλά το μοναδικό, το αυθεντικό, το πραγματικό. Μέρος ενός κόσμου γεμάτου τέτοια μοναδικά χρώματα. Ο θεατρικός οργανισμός Urbn Theatr παρουσιάζει το νέο του project “The Official Trailer” για 14 παραστάσεις, από τις 2 Μαΐου 2015 έως τις 31 Μαΐου 2015, στο Χώρο Τέχνης «14η Μέρα».

Ads

Πέντε πρόσωπα επιχειρούν να δημιουργήσουν μια ταινία «ζωής». Όχι ως σκηνοθέτες αλλά ως καταγραφείς. Ως μέρος της προσωπικής τους προσπάθειας αποσυγκόλησης από τους «φαντασιακούς κόσμους» που δημιουργεί, πολλές φορές, η «μεγάλη οθόνη». Κατά τη διαδικασία αυτή μοιράζονται την ιστορία τους, τη ζωή τους. Όπως αυτή είναι. Όχι όπως θα έπρεπε να είναι ή όπως φαντάστηκαν κάποια στιγμή ότι είναι. Γιατί η ζωή βρίσκεται στη ζωή. Και όσο δύσκολη και αν μοιάζει κάποιες φορές, είναι γοητευτική από μόνη της.

Το “The Official Trailer” είναι ένα έργο για τη ζωή των ανθρώπων. Που είναι δίπλα μας. Που είναι γύρω μας. Για μας.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Κείμενο: Ηλίας Παναγιωτακόπουλος.
Εικαστική επιμέλεια: Λαμπαδάριος Παππάς.
Ενδυματολόγος: Φωτεινή Λάζου.
Επιμέλεια κίνησης: Ζωή Κολλάτου.
Φωτιστική επιμέλεια: Γιώργος Αγιαννίτης
Video: Αλέξανδρος Κακλαμάνος
Μουσική (live piano): Σοφία Ορφανού
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Αιγινίτου

Ads

Ερμηνεύουν: Λένα Δελαβία, Χρήστος Καπενής, Ηλίας Παναγιωτακόπουλος, Σοφία Ορφανού, Λίνα Φούντογλου. 

Στον χώρο τέχνης “14η Mέρα”: Καλλιρόης 10, Αθήνα.
(στάση μετρό: Ακρόπολη, στάση τραμ: Βουλιαγμένης)
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2 Μαίου έως 31  Μαΐου 2015.
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Παρασκευή, Σάββατο,  Κυριακή. Έναρξη: 21:15. Οι τελευταίες παραστάσεις, 29/30 & 31 Μαΐου στις 23:30.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 10 ευρώ / Άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ, 7 ευρώ.
Τηλ. κρατήσεων: (+30) 698 7878 477
SITE www.urbn-theatr.com

Λίγα λόγια για το έργο

Το “The Official Trailer” είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην επιθυμία μας να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στους ανθρώπους που είναι γύρω και τις «ιστορίες» τους.  Πέντε πρόσωπα μοιράζονται την δική τους ιστορία, τη δική τους ζωή σε μια πορεία αποσυγκόλησης από τις προκατασκευές που επιβάλει η «μεγάλη οθόνη». Μπορεί η ιστορίες τους να μην είναι «φανταχτερές» όπως εκείνες των ηρώων μιας ταινίας του κινηματογράφου, μπορεί και οι ίδιοι να μην είναι «επώνυμοι» όπως, ίσως, οι σταρ με τους οποίους μεγαλώσανε αλλά έχουν την δική τους ιστορία, τη δική τους δύναμη, τη δική τους ζωή. Όπως και όλοι οι άνθρωποι γύρω μας.