Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, ξεχωρίζουν το πολωνικό δράμα «Ida», η κωμωδία «Knocked up» με τον Σεθ Ρόγκεν και ένα θρίλερ από το Netflix.

Ida – Βουλή, 23:00 

Το 1962 η νεαρή δόκιμη μοναχή Άννα συναντά λίγο προτού δώσει τους όρκους της τη μόνη ζωντανή συγγενή της, την αδελφή της μητέρας της Βάντα. Εκείνη της αποκαλύπτει πως είναι εβραϊκής καταγωγής και την παίρνει μαζί της σε ένα ταξίδι ανεύρεσης του τάφου αλλά και του τρόπου θανάτου των γονιών της κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ads

Σκηνοθεσία: Πάβελ Παβλικόφσκι

Παίζουν: Αγκάτα Τρεμπουσόφσκα, Αγκάτα Κουλέζα, Νταβίντ Όγκροντνικ

Kung Fu Panda 3 – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου, Αλεσάντρο Καρλόνι

Ενώ ο Πο συναντά τον αληθινό, χαμένο για χρόνια πατέρα του, ο ανίκητος Κάι επιστρέφει από την υπερκόσμια φυλακή του και σαρώνει την Κίνα εξολοθρεύοντας όλους τους πολεμιστές του κουνγκ φου. Ο Σίφου, οι Υπέροχοι Πέντε και ο Πο έχουν μείνει τελευταίοι.

Knocked up – ANT1, 22:00

Σκηνοθεσία: Τζαντ Άπατοου

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Κάθριν Χέιλ, Πολ Ραντ, Λέσλι Μανβίλ

Η Άλισον, ανερχόμενη δημοσιογράφος, περνά μια νύχτα με τον Μπεν, έναν άνεργο νεαρό ο οποίος αράζει όλη τη μέρα με τους χαραμοφάηδες φίλους του. Όταν καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος, πρέπει να αποφασίσει για κάτι που θα της αλλάξει ολόκληρη τη ζωή.

Ο αόρατος άνθρωπος – Netflix

Σκηνοθεσία: Λι Γουάνελ

Παίζουν: Ελίζαμπεθ Μος, Όλιβερ Τζάκσον – Κοέν, Άλντις Χοντζ, Στορμ Ριντ

Η Σεσίλια είναι μια κακοποιημένη γυναίκα, παγιδευμένη σε μια βάναυση σχέση από την οποία καταφέρνει να δραπετεύσει. Καταφεύγει στο σπίτι ενός γνωστού της αστυνομικού και λίγο αργότερα μαθαίνει πως ο βάναυσος εραστής της έχει αυτοκτονήσει. Αλλά εκείνος, πρωτοπόρος επιστήμονας στην οπτική, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.