Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή, ξεχωρίζουν μία κλασική ταινία δράσης, ο «Σκοτεινός Ιππότης» και ένα καλογυρισμένο θρίλερ του Φατίχ Ακίν.

Ο Βράχος ( The Rock) – ALPHA, 21:30

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι με τους Σον Κόνερι, Νίκολας Κέιτζ, Εντ Χάρις

Ads

Ενας χημειοβιολόγος κι ένας πρώην δραπέτης του Αλκατράζ εξαρθρώνουν μια ομάδα τρομοκρατών.

Οι Ακροβάτες του Κήπου – ERT2, 22:00

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας με τους Μιχάλης Ευριπιώτης, Γιώτα Φέστα, Θέμις Μπαζάκα, Βάνα Ραμπότα, Νένα Μεντή, Γιώργος Μαρίνος

Το πιο κρίσιμο καλοκαίρι από τα εφηβικά χρόνια του Ααρών στην Ελευσίνα του 1974, όπου ανακαλύπτει μαζί με τους φίλους του -τους “ακροβάτες του κήπου” -τον κόσμο των μεγάλων, την απιστία, τον θάνατο, τον έρωτα και την εξαπάτηση.

Ο Σκοτεινός Ιππότης ( The Dark Knight) – STAR, 22:50

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Χιθ Λέτζερ, Άαρον Έκχαρτ, Μάγκι Τζίλενχαλ, Μάικλ Κέιν

Σε συνεργασία με τον υπαρχηγό της αστυνομίας Τζιμ Γκόρντον και τον δυναμικό εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Μπάτμαν έχει περιορίσει τη δράση των εγκληματικών συμμοριών στη Γκόθαμ Σίτι. Εμφανίζεται, όμως, ο Τζόκερ, ένας καινούργιος, επικίνδυνος κακοποιός που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του.

Μαζί ή Τίποτα (In the Fade) – Ertflix

Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν με τους Νταϊάν Κρούγκερ, Ντένις Μοσκίτο, Γιοχάνες Κρις, Ούλριχ Τουκούρ, Γιάννης Οικονομίδης

Η ζωή της Κάτια καταρρέει όταν ο κουρδικής καταγωγής άντρας και ο μικρός γιος της σκοτώνονται σε βομβιστική επίθεση. Προσπαθώντας να συνέλθει, θα βρεθεί μάρτυρας στη δίκη δύο υπόπτων νεοναζί, για τους οποίους όμως δεν υπάρχουν ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία.