Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.
 
Σήμερα Σάββατο, έχουμε ένα animation, πρώιμο Άλφρεντ Χίτσκοκ και ένα γαλλικό δράμα των αδερφών Νταρντέν.

Ads

Οι Πιγκουΐνοι της Μαδαγασκάρης (Penguins of Madagascar) – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ

Ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης, τέσσερις πολυμήχανοι πιγκουΐνοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια οργάνωση μυστικών πρακτόρων για να σταματήσουν τα σχέδια του διαβολικού δόκτορα Οκτάβιου Μυαλάτη.

Πριν Από τη Θύελλα (Foreign Correspondent) – ΕΡΤ3, 22:00

Ads

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ με τους Τζορτζ Σάντερς, Τζόελ Μακ, ΚριΛάρεν Ντέι, Χέρμπερτ Μάρσαλ

Ο Χίτσκοκ δανείζεται ιδέες από την αγγλική περίοδό του για ένα καλοσκηνοθετημένο, αλλά μονοδιάστατο και προπαγανδιστικό κατασκοπικό θρίλερ (η δεύτερη αμερικανική ταινία του), το οποίο ήταν υποψήφιο για έξι Όσκαρ.

Δυο Ημέρες, Μια Νύχτα (Deux Jours, Une Nuit) – ΒΟΥΛΗ, 23;00

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πιέρ και Λικ Νταρντέν με τους Μάριον Κοτιγιάρ, Φαμπρίτσιο Ρονγκιόνε, Κατρίν Σαλέ

Η Σαντρά, μια εργαζόμενη μητέρα με προβλήματα κατάθλιψης, έχει στη διάθεσή της ένα σαββατοκύριακο για να πείσει τους 16 συναδέλφους της να αλλάξουν γνώμη και να αποποιηθούν το μπόνους τους, όρο που έχει θέσει η εργοδοσία ώστε να μη χάσει τη δουλειά της εκείνη.

Αφανείς Ηρωίδες (Hidden Figures) – ALPHA, 23:00

Σκηνοθεσία: Θίοντορ Μέλφι με τους Ταράτζι Π.Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ, Κέβιν Κόστνερ, Τζανέλ Μονέ

Η ιστορία των Κάθριν Τζόνσον, Ντόροθι Βον και Μέρι Τζάκσον, τριών Αφροαμερικανίδων επιστημόνων που, κόντρα σε όλες τις προκαταλήψεις της Αμερικής των αρχών του ’60, προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA.